Annorlunda gröna möten

| May 27 & 28 | 13:00 – 15:00 |

Möt fem av stadens gröna invånare och lär känna dem på ett nytt sätt! På egen hand, med hjälp av karta, berättelser och annat guidande material, ger du dig ut på en växtvandring i Malmös urbana stadsrum. Längs promenaden kommer du att få interagera på olika sätt med växter. Berättelserna du får med dig leder dig framåt, och uppmuntrar dig att utföra olika uppgifter i mötet med växten. Låt växternas röster förflytta dig till den parallella verklighet som existerar sida vid sida med människornas, men som ofta blivit osynlig för oss.

Plantpromenaden utgår från STPLN, där du hämtar ut karta och material, och sen går du själv rundan i din egen takt. Vid återkomsten till STPLN lämnar du åter materialet och eventuellt den dokumentation du själv har skapat genom mötet med växterna under vandringen. Med din tillåtelse kommer vi ta hand om materialet du och andra vandrare skapat och allt eftersom bygga en visuell dokumentation av de gröna möten som skett.

Annorlunda gröna möten

Emma Olevik